czapki męskie
czapki zimowe

czapki zimowe

W terminie od 01.05 do 01.09 2017 sklep będzie nieczynny.
Wszystkie zamówienia będą realizowane po tym okresie.

zobacz nasze opinie na allegro.pl

13.02.2017
Beran12: Sklep jest super!!! Takich wzorów czapek jakie są w ofercie-szukałem od dawna. Beran12
16.01.2017
Magdalejkam : Dziękuję za tak szybkie dostarczenie zamówienia. Komplet który zamówiłam jest bardzo ładny. Przyjemny w dotyku, wykonany bardzo precyzyjnie. Nie ukrywam że nie spodziewałam się że będzie tak dobrze wyglądał jak na zdjęciu. Było to moje pierwsze zamówienie na stronie eczapki.
25.11.2016
edyp: Otrzymałam zamówione czapki;Arvena iYoung.Jest to produkt świetnej jakości i doskonałym fasonie.Jeśli ktoś ma problem z wyborem to polecam ten sklep.Bożenna Sokołowska Warszawa..
03.11.2016
barszewczyk: Super, właśnie otrzymałam przesyłkę dwie czapki, sa śliczne tak jak w opisie. Polecam 😘
30.10.2016
tysiax: Super.Komplet elegancki. Właśnie złożyłam kolejne zamówienie.Dziękuję i pozdrawiam.
15.10.2016
Katowice: Przesyłka ekspresowa. Komplet ALVA II bardzo ładny.
13.02.2016
Beata1971: Zakup udany :) szybka realizacja, dziękuję bardzo, Polecam!
24.01.2016
ulabu: Zakupy uważam za bardzo udane , szybka realizacja.
16.12.2015
siawawa: Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i szybko. Towar dobrze zapakowany, bez wad zamawianych produktów. Czapki zgodne z opisem. polecam
14.12.2015
KAMILEK: Duży wybór towaru wysokiej jakości . Zamówienie realizowane szybko i sumiennie .Polecam ten sklep z największą przyjemnością.
01.12.2015
agata@onet.pl: Z mojego pierwszego zakupu, jakim był komplet Lara, jestem bardzo zadowolona. Produkt wysokogatunkowy, ciepły i przede wszystkim Made in Poland. Produkty są warte swojej ceny. Polecam każdemu zakupy w tym sklepie.
10.11.2015
sonia4: Czapka warta swojej ceny, szybka realizacja zamówienia. Dziękuję bardzo.
26.10.2015
anna30: super sklep super czapki i świetne ceny:) dziekuje bardzo zakupy były udane
21.09.2015
Lucyna1953: Kupiłam czapeczkę Rosarium.Jest śliczna,cieplutka i bardzo miła w dotyku.Dokładnie taka jakiej szukałam dla mojej wnusi.Bardzo dobry kontakt .Szybka dostawa. SERDECZNIE POLECAM.
27.12.2014
gosiawoz: Jestem bardzo zadowolona zarówno z produktu jak i ze sposobu realizacji dostawy Polecam !!!!
12.12.2014
a_bazarnik: Towar dobrej jakości, zgodny z opisem, ekspresowa wysyłka. Polecam!
04.12.2014
kamajer@wp.pl: Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany,ekspresowa wysyłka. Transakcja przebiegła w pełni profesjonalnie. Polecam!
03.12.2014
pati: Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie, to już mój trzeci zakup w tym sklepie - przesyłka dostarczona bezproblemowo powiedziałabym błyskawicznie, informacje na telefon też- udzielone fachowo, nie było żadnych problemów polecam ten sklep i zachęcam do zakupu czapek. Jakość super i wzory również.
27.11.2014
mwolinska11: Przesyłka dotarła szybko. Szaliczek śliczny. Gorąco polecam!
01.11.2014
dyla: Przesyłka dotarła bardzo szybko, towar zgodny z zamówieniem.Czapka nawet w rzeczywistości ładniejsza niż na zdjęciu. Myślę, że jeszcze nie raz skorzystam z tego sklepu.Polecam,polecam,polecam.
29.01.2014
Patrycja11: KOMPLET KAMA JEST BARDZO PIĘKNY I JAKOŚĆ JEST SUPER. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z WYBORU. KUPUJĘ W TYM SKLEPIE PO RAZ DRUGI I POLECAM TEN SKLEP, SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA. TOWAR ZGODNY Z ZAMÓWIENIEM.
24.01.2014
Renata M: Czapka Britney rewelacyjna. Mięciutka, ciepła a głowa się nie poci. Pompon piękny. Polecam ten sklep.
26.12.2013
elcze1: Szybka wysyłka, towar dobrej jakości, zgodny z opisem. Jestem zadowolona, dziękuję.
02.12.2013
sabinalaska1@o2.pl: Sabina L. Zamówiłam komplet damski Salma II i czapkę męską easy rider. Jestem bardzo zadowolona, tym bardziej, że wcześniej biegałam po sklepach i nic nie mogłam dla siebie znaleźć. Komplet pasuje jak ulał. Jest bardzo ładny . Czapka męska również. Jesteście słowni i szybcy. Dziękuję bardzo. Będę Was chwalić wśród znajomych. Życzę sukcesów.
02.12.2013
aneta535: Jestem bardzo zadowolona z szalika i czapka, świetna jakość :)
17.11.2013
agnieszka-k.: Polecam sklep i produkty które oferuje. Czapka i szalik bardzo fajny, super jakość. Rewelacja.
14.11.2013
greenhills: Zamówiłam komplet Glam:brązowy .Czapka z szalem śliczna, kolor super a przede wszystkim wszystko grube,mięciutkie i dobrej jakosci. Jestem bardzo zadowolona.
06.11.2013
ddwlodarska: To moje kolejne zakupy w tym sklepie i jak zwykle wszystko ok.Dobry kontakt,szybka wysyłka,a czapki śliczne,cieplutkie,idealne na zimę.Szczerze polecam zakupy w sklepie eczapki.
17.10.2013
olgagebka@op.pl: Bardzo duży wybór produktów, każdy znajdzie coś dla siebie. Szybka dostawa. Towar wysokiej jakości, starannie wykonany. Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne. Polecam.
08.10.2013
mirka245: Profesjonalna i rzetelna obsluga,szybka wysylka.Duzy wybor bardzo ladnych i modnych czapek dla dorosłych i dzieci.Jestem zadowolona z dużych zakupow.Dziekuje.
03.04.2013
rajek1g@wp.pl: Modne, gustowne, wysokiej jakości czapki i szaliki. Profesjonalna obsługa.
01.03.2013
Irene96: Zakupy w tym sklepie to prawdziwa przyjemność - trudno wybrać z tak szerokiej, cudownej oferty... Kupiłam 2 komplety - wspaniałe! Szybko, sprawnie i konkretnie - gorąco POLECAM! Dziękuję serdecznie i pozdrawiam!
10.02.2013
monka78: produkt bardzo dobrej jakości. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
09.02.2013
łewap: Bardzo dobre produkty. Bardzo szybka wysyłka. Polecam.
07.02.2013
alisiecka: Towar zgodny z opisem,wysokiej jakości(czapka zimowa Latoja),jestem bardzo zadowolona :)!!Realizacja zamówienia ekspresowa! Polecam zakupy w tym sklepie!
26.01.2013
kozzyradom: Bardzo dobry sklep. Wszystko jasno i konkretnie. Szybka realizacja i towar zgodny z opisem.
24.01.2013
asiam: W końcu mam na prawdę fajną czapkę na zimę, a przede wszystkim ciepłą :) Polecam zakupy w tym sklepie, bardzo miła obsługa i szybka dostawa :)
17.01.2013
szaliczek: Towar zgodny z zamówieniem.Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam
16.01.2013
pfpiotr: Rzetelna firma, towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa, polecam.
11.01.2013
zgnilec: Po pierwszej transakcji mogę śmiało powiedzieć, że sklep jest profesjonalny. Dwa dni po dokonaniu zakupu i wpłacie na konto, paczka dotarła do odbiorcy. Towar wysokiej jakości, zgodny z opisem. Polecam! :)
14.12.2012
bluesly: Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem, świetnej jakości. Polecam!
13.12.2012
MZ62: Zakupiłem 4 produkty z tego sklepu. Pełen pozytyw. Artykuły zgodne z opisem, szybka dostawa. Polecam
07.12.2012
ren77: czapka sliczna swietna jakosc szybka wysylka duzy pozytyw za szybka
06.12.2012
jarekwejda: Realizacja zakupu błyskawiczna. Sklep godny polecenia. Zdrowych i spokojnych świąt oraz szczęśliwego Nowego 2013 Roku.
05.12.2012
ewelina_banach: Bardzo szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam:)
02.12.2012
ewach: Zakupiłam komplet Winter, jest kolorowy, bardzo ciepły i miły w dotyku, zamówienie zrealizowane bardzo szybko, jestem bardzo zadowolona z Państwa usług. Pozdrawiam
28.11.2012
mkatarzyna4: Towar zgodny z opisem, gatunkowo rewelacja,wysyłka bardzo szybka. Polecam zakupy.
26.11.2012
betelgreen: jestem bardzo zadowolony z waszych produktów, wysoka jakość, zamawiałem czapke wełnianą.Na 2 dzień miałem zamówiony towar w domu, polecam :) Łukasz
25.11.2012
misiu: polecam sklep bardzo szybka transacja, miły kontakt za sprzedającym,towar zgodny z opisem
22.11.2012
rodz.iwan: Bardzo szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z zamówieniem.
15.11.2012
elmal: Dziękuję bardzo za realizację zamówienia. Towar zgodny z opisem. Realizacja błyskawiczna. Polecam wszystkim ten sklep.
07.11.2012
koteczek: Towar jest swietny , a przesylka ekspresowa , polecam sklep !
06.11.2012
Yaacooo: Wszystko jak trzeba.. W terminie i kontak ok...
04.11.2012
siegotka: Opinia taka sama jak poprzednio: wszystkim polecam!!!
03.11.2012
agatasiwek: Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Super miła i rzetelna obsługa. Zakupiony towar -czapka+ szalik - bardzo dobrej jakości. Polecam!
03.11.2012
kon123: polecam sklep szybka,sprawna transakcja, bardzo dobry kontakt z sprzedającym,zakupiony produkt dobrej jakości
09.10.2012
siegotka: Bardzo wiarygodny i rzetelny Kontrahent!!! Świetny jakościowo towar, bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym i błyskawiczna realizacja zamówienia. Bardzo dziękuję i pozdrawiam:)))
20.09.2012
Agulka: Realizacja zamówienia bardzo szybka, przesyłka zgodnie z zamówieniem,towar bardzo dobrej jakości, wszystko bez zastrzeżeń polecam :)
19.02.2012
zamek: Ekspresowa dostawa,towar zgodny z opisem.Jestem zadowolona,polecam.
14.02.2012
agatasiwek: Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Super miła i rzetelna obsługa. Zakupiony towar -czapka+ szalik - bardzo dobrej jakości. Polecam!
09.02.2012
justyna123: Witam, bardzo dziękuję za expresową realizację zamówienia!!!! za pomoc i rzetelność!!!!Polecam wszystkim!!! A czapka i szalik - śliczny!!! Pozdrawiam Justyna
07.02.2012
elżbieta: BARDZO SOLIDNY SKLEP.POLECAM.CZAPKA BARDZO ŁADNA ELŻBIETA
06.02.2012
parqi: Sprawna transakcja, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, w bardzo dobrym gatunku. Polecam.
05.02.2012
Rufio: Serdecznie dziękuję za super czapke i szalik Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
29.01.2012
egida.js: Szybka przesyłka. Towar dobrej jakości, brak zastrzeżeń,wcześniej korzystałam z produktów tej firmy i dziś też się nie zawiodłam.DZIĘKUJĘ
11.01.2012
mareksle: Polecam, szybka przesyłka... wszystko ok!
27.12.2011
efka: złożyłam zamówienie późnym wieczorem, w niedzielę 18.XII. Dzisiaj tj w środę, 21.XII odebrałam przesyłkę. Solidnie, szybko, czapka jest bardzo ładna, kolor nie odbiega od tego przedstawionego na zdjęciu. Sklep godny polecenia.
27.12.2011
mariola1: Dostawa w terminie.Zgodnie z zamówieniem.W rzeczywistości czapka ładniejsza niż na zdjęciu.
15.12.2011
maja: Jestem nosicielką ;) czapki i szalika marlyn- są szałowe i superjakości :)) Ostatnio poczynione zamówienie dla męża przyszło szybko i sprawnie i tradycyjnie rzeczy są bardzo porządne, loman to super firma, polecam :)
07.12.2011
MariaB: Sklep godny polecenia.Przesyłka została szybko dostarczona.Kolory czapek bardzo zbliżone do pokazywanych na modelach.Wykonane starannie i ciepłe.Czekam na inne propozycje np. kominów.Zakupiłam czapkę Lisa,komplet Cher i czapkę Bob III.
22.11.2011
hannabajrakowska@onet.pl: Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i solidnie,czapki są bardzo ładne .Po raz pierwszy w życiu skorzystałam zs sklepu internetowego i nie żałuję ,polcę Was moim znajomym,ponieważ oferta jest bardzo bogata.Pozdrawiam :) Hanna
18.11.2011
kfleck: Dotarło wszystko (zgodne z opisem na stronie) w bardzo krotkim czasie.
14.11.2011
ml77: Bardzo dobry towar z dobrej welny, wysyłka ok
10.11.2011
pawiki: Czapeczka Śliczna w rzeczywistości ładniejsza niż na zdjęciu POLECAM.
25.10.2011
Margotka: Czapki i szaliki są super. Ładne, dobrej jakości. Warte swojej ceny. Jedynie szkoda że do kompletów nie ma rękawiczek. Szybka przesyłka.Naprawdę warte polecenia.
17.02.2011
zygmunt1120: Zakupy tutaj to przyjemność.Towar bardzo dobrej jakości.Indywidualne podejście do klienta.Jestem bardzo zadowolona.Gorąco polecam.
15.02.2011
koronami973: koronami973: Towar dobrej jakości, brak zastrzeżeń tym bardziej że wcześniej korzystałem z produktów tej firmy i nadal korzystam
13.02.2011
3108: Sklep internetowy eczapki.pl oceniam bardzo pozytywnie. Zamówienie zostało zrealizowane w miarę szybko i bez problemu. Naprawdę polecam, towar dobrej jakości, porządny w przeciwieństwie do wciskającej się wszędzie sztucznej (plastikowej) tandety. Jedynie cena przesyłki wydaje mi się lekko wygórowana. Polecam...!
23.01.2011
Patty_K: Dziękuję za sprawną realizację zamówienia oraz indywidualne podejście do klienta. Polecam wszystkim sklep ECZAPKI!
10.01.2011
jfilipek: Wszystko sprawnie, towar bardzo dobrej jakości. Czapka i szalik śliczne. Polecam.
09.01.2011
chapelka: Towarpierwszej jakości, szybkośc zamówienia przeszła moje najsmielsze oczekiwania! POLECAM w 100%!
31.12.2010
sturek: Kupilem czapke BORSUK,kontakt telefoniczny w skali od 1 do 10 daje 10! Czas oczekiwania na przesylke praktycznie 24 godziny. Jak najbardziej polecam ten sklep.
28.12.2010
paulinia: expresowa przesyłka, czapeczka jak na zdjęciu, wszystko idealnie. Dobry kontakt. Serdecznie polecam ten Sklep!!!
27.12.2010
ppw: Bardzo szybka realizacja zamówienia.
21.12.2010
jolanta.pacia1962: Czapki otrzymałam w trzy dni od zamówienia.Jakość dobra. Jestem zadowolona.Warto zajrzeć do tego sklepu.
20.12.2010
nata047: Bardzo udany zakup. Paczka szybko doszła. Towar wysokiej jakości.Gorąco polecam.
19.12.2010
modliszka: otrzymałam zamówiony komplet,czapeczka i szaliczek śliczne,milutkie i porządne.Bardzo szybka dostawa,dobry kontakt,poleca.
17.12.2010
kiama: Towar bardzo dobrej jakości, przesyłka szybko dotarła. Polecam zakupy w tym sklepie.
14.12.2010
Vectra: Przesyłkę otrzymałem na trzeci dzień. Zakupiłem dwie czapeczki. Są super. Wszystko jak należy. Polecam.
13.12.2010
hanus32: Towar dobrej jakości, dostawa w ciągu 3 dni. Jestem zadowolona.
12.12.2010
Iwona Tywoniuk: Super! Czapki są śliczne, dostawa expresowa! Polecam wszystkim!
08.12.2010
Ines: Czapki są śliczne,i naprawdę warte swojej ceny. A zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane. To też jest ważne. Więc poleca ten sklep w 100%.
07.12.2010
Sebastian1: towar zgodny z opisem bardzo szybka przesyłka, polecam wszystkim zakup w tej firmie
06.12.2010
ania64: Szybka dostawa. Śliczna czapka Polecam wszystkim Ania Tur
05.12.2010
ewasudol: Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.
05.12.2010
madzialena1982: Sprzedawca godny polecenia :) szybko, sprawnie i na temat.
03.12.2010
jwasiak: Super szybko i solidnie. Joanna
03.12.2010
dagmara: szybko,sprawnie i przyjemnie,kupiłam komplet czapkę i szalik i jestem bardzo zadowolona,dobrze wykonane i cieplutkie,polecam ten sklep i jego produkty
01.12.2010
aliszia: W dniu dzisiejszym otrzymałam czapkę, jest ładna po prostu super.Co do realizowania zamówienia, nie mam zastrzeżeń, termin realizacji w krótkim czasie. Dziękuję i pozdrawiam.
22.11.2010
bdol: Super czapki, super szybka dostawa.Bardzo sie cieszę, że trafiłam na Wasz sklep, który gorąco polecam wszystkim tym,którzy szukają dobrego towaru za nieduże pieniądze:)))
21.11.2010
e-bednarczyk: Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka realizacja zamówienia które było zgodne z opisem. Polecam!
14.11.2010
dorota765@op.pl: Zamówiłam trzy czapki i jeden komplet, czapka plus szalik dla całej mojej rodzinki. Wszystkie są w bardzo ładnych kolorach identycznych jak na zdjęciach, są dobrze dopasowane. Także z zakupów jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam cały personel za miłą i fachową obsługę.
04.11.2010
KrzychuCapri: Właściwie jestem mocno zaskoczony w pozytywnym słowa znaczeniu :). Jakość zakupionego produkty zadowalająca a czas realizacji ogdny naśladowania. pozdrawiam KrzychuCapri
02.11.2010
rafal1995: Suuper czapka, baaaaaaardzo cieplutka ;) szybka przesylka.
31.10.2010
grazyna1: Bardzo dobry sklep. Szybka, bezproblemowa realizacja zamówienia. Czapeczka dziecięca kazirka świetna - mięciutka i ciepła, starannie uszyta. W sam raz na zapowiadaną ostrą zimę. Polecam wszystkim ten sklep.
28.10.2010
asqaaa: Bardzo dziękuję za prześliczny komplet Debora,fason i kolor czapeczki jest bardzo twarzowy ,jestem bardzo zadowolona z zakupu.Na pewno wrócę do tego sklepu niebawem.
27.10.2010
rafal7312: BARDZO PORZĄDNY SKLEP. POLECAM
25.10.2010
dorczersik: Obsługa w Państwa sklepie - pierwsza klasa. Na wszelkie pytania i wątpliwości od razu otrzymywałam odpowiedź. Zamówione przeze mnie czapki są rewelacyjne. Kupiłam dla siebie i siostrzenicy. Teraz siostra też chce:)
25.10.2010
dorka: jestem bardzo zadowolona z czapki oraz szalika, kontakt ze sprzedawcą pierwsza klasa :) polecam jak najbardziej!!!
25.10.2010
bazylia: Jestem pod dużym wrażeniem - ekspresowa przesyłka i super jakość. Czapki i szaliki są śliczne :-) . Polecam wszystkim, sama też na pewno jeszcze skorzystam.
23.10.2010
jmgn: Zamówiłam 2 czapki, modele: jamnik i jamnik2 - są fantastyczne, mięciutkie i cieplutkie; przesyłka b.szybka - na pewno wrócę tu na kolejne zakupy, dziękuję!
21.10.2010
rafal7312: BARDZO PORZĄDNY SKLEP. POLECAM
13.10.2010
bazylia: Jestem pod dużym wrażeniem - ekspresowa przesyłka i super jakość. Czapki i szaliki są śliczne :-) . Polecam wszystkim, sama też na pewno jeszcze skorzystam.
11.10.2010
renia1: Zakupy bardzo udane. Dobra jakość w dobrej cenie. Każdy znajdzie coś dla siebie. Na pewno dokonam tu jeszcze zakupów. Gorąco polecam. Pozdrawiam.
07.10.2010
mmajka136: Bardzo dobra jakość czapek, cieplutkie, milutkie. Szybka realizacja zamówienia, profesjonalne podejście do klienta.
07.10.2010
tutek: Super Sklep! Bardzo dobry kontakt, mila obsługa. bardzo szybka wysyłka. Serdecznie Polecam
03.10.2010
saia8: super czapki bardzo ładne szkoda tylko że rozmiarów mniej więcej nie podajecie
24.09.2010
renia1: Zakupy bardzo udane. Dobra jakość w dobrej cenie. Każdy znajdzie coś dla siebie. Na pewno dokonam tu jeszcze zakupów. Gorąco polecam. Pozdrawiam.
24.09.2010
mmajka136: Bardzo dobra jakość czapek, cieplutkie, milutkie. Szybka realizacja zamówienia, profesjonalne podejście do klienta.
24.09.2010
Joola: Jestem bardzo zadowolona ze swojego zakupu. Czapka jest Ladna, ciepła, po prostu swietna. Polecam ten sklep, bo jest w czym wybierać i zamówienia realizowane są szybko.
21.09.2010
Krydor: Miły i konkretny kontakt. Super szybka dostawa, a szalik i czapka c u d n e, miękkie, cieplutkie i dodają urody właścicielce. Dziękuję!!!
21.09.2010
BociaAnd: Polecam sklep Szybko i solidnie - towar I klasa!!!!!!
21.09.2010
anetka1-d: Wszystko wporządku gorąco polecam pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!
21.09.2010
beretka: Jeden z moich ulubionych sklepów internetowych. Znakomita obsługa, doskonały kontakt ze Sprzedawcą. Towar najwyższej jakości. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam!
22.03.2010
Największy i najlepszy wybór czapek w internecie. Łatwa obsługa internetowa. Czapki bardzo dobrej jakości. Polecam
16.03.2010
Bardzo uczciwy i rzetelny Sklep :) Miły kontakt ze Sprzedawcą ;) Towar najwyższej jakości :) Dziękuję i pozdrawiam :)
15.02.2010
Polecam serdecznie wszystkim zakupy. Szybka i miła obsługa. Paczka na czas. Czapki są prześliczne i bardzo dobrze wykonane. Aż miło spojrzeć w lustro. Bardzo serdecznie POLECAM !!!!
14.02.2010
Sklep internetowy oraz towar godny polecenia - nie tylko moim znajomym, którzy zobczą czapkę oraz szalik w rzeczywistości, ale wszystkim osobom zaglądającym na tą stronę. Realizacja zamówienia bardzo szybka. Czapki oraz szaliki są SUPER. Bardzo ładnie wykonane. Szaliki długie. Czapki grube. Śliczne kolory. A przede wszystkim po ubraniu się w komplet (czapka plus szalik) jest w nim bardzo ciepło. Polecam.
08.02.2010
Zamówienie zgodne opisem, wysyłka po uiszczeniu opłaty. Polecam zakupy :), Pozdrawiam Joanna
04.02.2010
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Produkt bardzo dobrze wykonany i oryginalny. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Dziękuję i serdecznie polecam!
04.02.2010
zamówienie i realizacja wysyłki wzorowa. Czapka super... bardzo udany zakup!!
01.02.2010
Sklep na najwyższym poziomie, szybka realizacja zamówienia, przesyłka z czapkami i szalikiem zapakowana do kartonowego pudełka. Jestem bardzo zadowolona z zakupów, i jak najbardziej polecam eCzapki.pl. Jadwiga.
01.02.2010
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych czapek, są świetnie wykonane, bardzo ładne i cieplutkie. Realizacja zamówienia bardzo szybka i bardzo miły kontakt. Z pewnością będę sklep polecać znajomym, jak również sama będę robić kolejne zakupy.
31.01.2010
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych czapek, są świetnie wykonane, bardzo ładne i cieplutkie. Realizacja zamówienia bardzo szybka i bardzo miły kontakt. Z pewnością będę sklep polecać znajomym, jak również sama będę robić kolejne zakupy.
31.01.2010
Zakupy a takim sklepie to przyjemnośc,szybko bez problemów,polecam.
31.01.2010
Witam wszystkich! Zakupy na tej stronie to czysta przyjemność, pełen profesjonalizm i szybka wysyłka, a przy tym towar - I klasa. Polecam!
21.01.2010
Świetna transakcja, paczkę otrzymałam bardzo szybko, zamówiony towar zgodny z oczekiwaniami, gorąco polecam Pozdrawiam
21.01.2010
Realizacja mojego drugiego zamówienia (I/2010) zaskoczyła mnie dodatkowo bardzo pozytywnie, bowiem Sprzedawca, z własnej inicjatywy, przed wysłaniem towaru, uzgodnił ze mną korektę błędnie wypełnionego elektronicznie zamówienia, co skutkowało istotnym zmniejszeniem kosztów zakupu (nadpłacona kwota została od razu przelana na moje konto). W tym miejscu pragnę również za powyższe bardzo podziękować. Przesłane 2 czapeczki i komplet z szalikiem są i tym razem bardzo ładne, dobre jakościowo, a na dodatek bardzo szybka dostawa ucieszyła mnie, moją córkę i męża (adresaci zamówienia) Serdecznie pozdrawiam Maria M-S z Krakowa.
14.01.2010
Jestem zachwycony szybką i bardzo sprawną formą zakupów! Paczka dotarła w 2 dni po złożeniu zamówienia. Czapki, które zamówiłem spełniły wszystkie moje oczekiwania!
13.01.2010
bardzo szybka obsluga, towar na najwyzszym poziomie, ceny bardzo atrakcyjne.
05.01.2010
Dziękuję za bardzo szybkie zrealizowanie moich zamówień, otrzymane czapki i szaliki spełniły moje oczekiwania zwłaszcza komplety damskie, które są efektowne i b.miłe w dotyku. Kilku znajomym poleciłam Państwa sklep.
04.01.2010
Z lekkim opóźnieniem, bo już trochę zakupiony komplet używam, ale za to uczciwie i rzetelnie powiedzieć mogę, że z zakupu jestem bardzo zadowolona. Przesyłka zrealizowana została w ekspresowym tempie, a czapka i szalik nie dość, że cieszą oko swoim wyglądem, to znakomicie się noszą. Pozdrawiam, niezdecydowanym polecam, a i sama pewnie jeszcze skorzystam. Wanjiku
17.12.2009
Dziękuję bardzo za przesyłkę. Czapka jest świetna. Realizacja zamówienia bardzo szybka. Będę polecać znajomym Państwa firmę.
14.12.2009
Zamówiliśmy z żoną czapki marilyn i walker , czapki są wykonane wzorowo , powiedział bym iż nawet lepiej niż tzw ,, markowe'' design też jak najbardziej trafiony . Polska firma , polskie wykonanie jednym słowem SUPER. Polecam jak najbardziej , to będzie na pewno trafiony zakup. IVO&PITT
03.12.2009
Jestem bardzo zadowolona, czapka CAMERON jest cudowna, mięciutka świetna gatunkowo, a przesyłka bardzo szybka. Bardzo dziękuję i cieszę się że znalazłam ten sklep, teraz już wiem gzie są najlepsze czapki.
03.12.2009
Towar świetnej jakości. Co ważne wyrób polski, a nie jakiś bubel z Chin! Błyskawiczna wysyłka, szybki kontakt. Same plusy. Polecam!
27.11.2009
PIERWSZORZĘDNY SKLEP! Zakupione przeze mnie czapki ORCHIDEA, ANAKONDA i BRITNEY są świetne, bardzo wysokiej jakości, twarzowe, leżą wspaniale. Kolory odpowiadają zdjęciom. Doskonały kontakt i błyskawiczna dostawa. 100 procent zadowolenia :)))
26.11.2009
Fantastyczny komplet, błyskawiczna wysyłka! Dziękuję!
06.11.2009
Komplet SALMA II jest naprawdę bardzo ładny i dobrze wykonany, a co najważniejsze ma dokładnie taki kolor jak na zdjęciu:)Do tego dotarł do mnie w ekspresowym tempie. Polecam wszystkim sklep eczapki.pl!!!
05.11.2009
Szybka realizacja zamówienia. Produkt bardzo dobrze wykonany i oryginalny. Bardzo mi sie podoba. Dziekuję i polecam
05.11.2009
Czapeczka szybko dotarła-ładna i cieplutka.Dziękuję.
04.11.2009
Dziękuję serdecznie za zrealizowanie mojego zamówienia. Czapka doszła szybko i pasuje idealnie(bałam się takiego zakupu przez internet, bo ciężko mi trafić w rozmiar, ale rzeczywiście dopasowuje się do każdej głowy). Wasze czapki są bardzo oryginalne i moim zdaniem tańsze niż w sklepie. Ja zaoszczędziłam 10 zł, kupując swoją(wliczając nawet koszt przesyłki).Dzięki i polecam innym zakup -Shakti
04.11.2009
POLECAM WSZYSTKIM.PEŁEN PROFESIONALIZM.SUPER JAKOŚĆ. POLECAM GORĄCO!!!!!!!!
04.11.2009
Witam.Paczkę otrzymałam szybko.Czapki są świetne, bardzo dobrze wykończone i nie mam co do nich żadnych zastrzeżeń.POZDRAWIAM :-)
22.10.2009
Szczerze polecam ten sklep.Bardzo udana transakcja,szybka przesyłka,towar wg opisu.POLECAM
22.10.2009
Zamówiona przeze mnie zielona czapka jest bardzo ładna, szybka wysyłka, nie zawiodłam się, polecam gorąco, wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo dziękuję. Pozdrawiam.
21.10.2009
czapki takie jak na zdjeciu, szybka przesyłka, goraco polecam
21.10.2009
Zamówiony towar dotarł bardzo szybko, świetna komunikacja ze sklepem.
21.10.2009
Bardzo szybka przesyłka komplet werona1 jest śliczny, szalik mięciutki i przyjemny.Napewno to jest mój ulubiony sklep z czapkami.Takiego prostego modelu czapki szukałam od dawna-dziękuję
11.03.2009
Bardzo udana transkcja. Towar ładny, jakość OK, a wygląd identyczny jak na zdjęciu. Przesyłka szybka. Polecam Wszytskim!Magdalena Z
19.01.2009
Bardzo fajny sklepik,kapelusz śliczny.Gorąco polecam !!!
17.01.2009
Bardzo fajny sklep. Szybka realizacja zamówienia. Komplet Irlandia bardzo łady i naprawdę porządnie wykonany. Polecam wszystkim :)
14.01.2009
Bardzo szybka transakcja, towar zgodny z opisem i zdjęciem
30.12.2008
Towar zgodny ze zdjęciem, dobra jakoś, szybka ubsługa. Polecam.
27.12.2008
Nie no!Bomba!Cena/Jakość czapeczek...Bardzo dobra:).Gratulacje właścicielom sklepiku za oryginalność towaru.Polecam i przy okazji Wesołych Świąt życzę..:)
27.12.2008
WZOROWA TRANSAKCJA !!! SUPER Szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem, Mega pozytyw !!! Dziękuję i z przyjemnością polecam wszystkim !!!
27.12.2008
Polecam!!! Zlecenie zrealizowane w 100% profesjonalnie. Towar tak jak zdjęciu i opisie. Przesyłka dotarła w 48h. Pozdrawiam
18.12.2008
Polecam, dostawa szybka i sprawna zgodna z zamówieniem.
18.12.2008
Zakupy w Waszym sklepie to czysta przyjemność!!! Kupiłam czapkę 15 grudnia, a 16 już ją miałam w domu :D Konakt i obsługa po prostu pierwsza klasa :) Oby tak dalej, na pewno jeszcze do Was zajrzę :) Pozdrawiam Wdzięczna Zuzka
03.12.2008
Zamówiona przesyłka dotarła w ciągu dwóch dni.Zawartość w 100% pokrywała się z zamówieniem i była identyczna z prezentowanym zdjęciem. Jakość i wykonanie kompletu bardzo wysoka.Jestem zadowolony z zawartej transakcji w tym sklepie .Polecam go wszystkim.
28.11.2008
Czapka jest super, serdecznie dziękuje.
28.11.2008
SZYBKO, SPRAWNIE, BEZ PROBLEMÓW. CZAPKA SUPER:)
26.11.2008
Czapka przyszła szybko. Jestem zadowolony. Polecam
30.10.2006
Czapki po prostu urocze! Bardzi ładne kolorystycznie, perfekcyjne wykonanie. Transkcja błyskawiczna. Zachęcam do korzystania z tego sklepu!
12.10.2006
Były problemy z dostarczeniem paczki, nie wiem czy to wina Poczty Polskiej czy sklepu, ale po telefonie do sklepu wszystko zostało szybko wyjaśnione. Czapka została wysłana po raz drugi i nie musiałam płacić za przesyłkę. Sama czapka jest prześliczna, ciepła i bardzo oryginalna. Dobre wykonanie i ładny wzór. Polecam serdecznie!
20.02.2006
Jestem bardzo zadowolony. Zamówiłem czapkę, otrzymałem dokładnie taką jaką chciałem, bez problemu z przelewem, odbiorem i jakością dostarczonej czapki. Bardzo fajny sklep internetowy. Polecam
13.02.2006
Dziś właśnie dostałam przesyłkę:)Należą się za nią same plusy!Pierwszy za opakowanie-duże, przestronne pudełko, w środku czapka firmowo zapakowana, a więc nic się nie pogniecie. Drugi za jakość wykonanego towaru - staranność wykonania przede wszystkim. Trzeci za szybkość realizacji zamówienia! Nie mówię już o oryginalności wzorów, sposobie zapłaty, uniwerslanym rozmiarze itp. Polecam!
11.01.2006
Polecam innym ten sklep-jest rewelacja.Paczka doszła bardzo szybko, za co serdecznie dziękuję.Zakup się udał bo komplecik jest super !!! Wesołych i pogodnych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.
11.01.2006
Zamówiona przeze mnie czapka w Lomanie dotarła do mnie bardzo szybko i spełniła moje oczekiwania. Polecam gorąco innym mamom owe czapki, gdyż są bardzo ładnie wykonane i przede wszystkim ciepłe
20.12.2005
Gorąco wszystkim polecam!!!!!!!!!!! Zamówiłam dwa komplety (damski i męski) oraz czapkę. Towar bardzo dobrej jakości!!!!!! Zamawiajcie i kupujcie!!!!
20.12.2005
Zamówiona przeze mnie czapka zosatła dostarczona bardzo szybko i sprawnie.Jestem bardzo zadowolona z dokonanego zakupu :)
16.12.2005
Zamówiona przeze mnie czapka w Lomanie dotarła do mnie bardzo szybko i spełniła moje oczekiwania. Polecam gorąco innym mamom owe czapki, gdyż są bardzo ładnie wykonane i przede wszystkim ciepłe.
02.12.2005
To już mój drugi zakup w sklepie, no i drugi raz jestem bardzo zadowolona. BRAWO dla eczapki.pl. POZDRAWIAM CIEPLUTKO PAPA :)
02.12.2005
czapka inka - produkt spełnił moje oczekiwania , dostawa szybka ,jestem bardzo zadowolona
02.12.2005
Nie będę owijała w bawełnę czapka jest odlotowa Mała zadowolona a jak ona to i My Pozdrawiam i polecam wszystkim
02.12.2005
Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna:))komplecik śliczny, towar bardzo dobrej jakości, a przesyłka zrealizowana ekspresowo!!
02.12.2005
szybka i sprawnie towar bardzo dobrej jakosci polecam innym
22.11.2005
Czapka jest świetnie wykonana! Wygląda pieknie! Dostawa szybka!
22.11.2005
czapka inka - produkt spełnił moje oczekiwania , dostawa szybka ,jestem bardzo zadowolona
22.11.2005
Czapkę dostałam błyskawicznie! Jest prześliczna :)))) Mateuszkowi bardzo sie spodobała.
22.11.2005
czapeczki są super. Mój 15 miesięczny synek w czapce spaniel wygląda bardzo słodko. Dostawa też bardzo szybka. Z całego serca polecam.
22.11.2005
Czesc. Mam na imię Grzesiek. Chiałem wyrazić opinię na temat sklepu internetowego "eczapki": jestem bardzo zadowolony z zakupu i uważam że sklep wywiązuje się super ze swoich zobowiązań:). Na przesyłke czekałem krótko, co mnie ucieszyło. Podoba mi się sklep i myślę, że w przyszłości równiez będę dokonywał u Was zakupy.
22.11.2005
Czapeczka TEDDY jest przecudowna, pasuje IDEALNIE, na pewno będę jeszcze zaglądać do sklepu, BARDZO DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM :)
22.11.2005
Kupiłem Czapke Damska "jamnik" w realu wyglda i jest duzo lepsza poprostu super polecam te czapeczki!!! Pozdrawiam krzysparco
22.11.2005
Wszystko super, jakość pierwsza klasa. 100% zadowolenia.
22.11.2005
Wszystko SUPER szybko i sympatycznie , a czapki po prostu cudne !!!!!!!! Jestem pod wielkim wrazeniem !!!! Tak trzymać !!!!!!!!!!!!!
22.11.2005
Jestem bardzo zadowolona z zakupionego kompletu,towar zgodny z opisem, bardzo ładnie wykonany. Gorąco polecam. Warto!
22.11.2005
Zamówiony komplet jest śliczny i bardzo starannie wykonany.
22.11.2005
Super czapka, bardzo szybka przesyłka i świetnie zapakowana:-) POLECAM SERDECZNIE !!!
22.11.2005
Dobry gatunek i świetne wykonanie a do tego ladna. Takiej czapki szukalam. Polecam :-)
14.10.2005
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko :-) bardzo dobry kontakt z sprzedającym, polecam wszystkim. Dziękuję za śliczne czapki i pozdrawiam :-)"
14.10.2005
"JESTEM POD OGROMNYM WRAŻENIEM:))PEŁEN PROFESJONALIZM,CZAPKI CUDOWNE,JESTEM BAAAARDZO ZADOWOLONA,DZIEKUJĘ I POLECAM Z CAŁEGO SERCA,NAPRAWDĘ WARTO!!!!"
14.10.2005
Wszystko jak najbardziej OK!!! POLECAM!!!"
14.10.2005
"Fantastyczna czapka! Miły kontakt, szybka przesyłka. Gorąco polecam."
05.10.2005
"super polecam w 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
05.10.2005
czapka ładna polecam wszystkim
05.10.2005
Błyskawiczna przesyłka. Bardzo miły kontakt. Wszystko na najwyższym poziomie. Czapka świetna. Bardzo dobrej jakości. Jestem szalenie zadowolona z zakupu. POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!
25.09.2005
OK. POLECAM!!!
18.09.2005
Towar zgodny z opisem, ładnie zapakowany, szybka przesyłka, dobry kontakt mailowy, czyli... gorąco polecam!!!
13.09.2005
Gorąco polecam przesyłka dotrała bardzo szybko w bardzo dobry stanie.
10.09.2005
Super szybka przesyłka. Czapki są prześliczne.